. Mesin Kemasan Mie Pasta Spaghetti Otomatis kanthi Loro Timbangan

Mesin Kemasan Mie Pasta Spaghetti Otomatis kanthi Loro Timbangan

Katrangan singkat:

Iki utamané dipigunakaké kanggo packing 180 ~ 260mm dawa ngeculke mie, Spaghetti, Pasta, beras mie lan ngudani dawa liyane pangan, lilin, dupa kelet, Agarbatti, etc. Proses packing wis rampung liwat otomatis ngebotake, output, Isi lan sealing. .

1. Iki minangka peralatan paten saka pabrik kita HICOCA.Paket film babak nggampangake otomatisasi reorganisasi, encasement, bagging, panyimpenan lan transportasi isi kaya mie, spageti, lan liya-liyane. Kajaba iku, bisa nglindhungi saka pecah.

2. Akurasi packing ditingkatake kanthi pengontrol gerakan kacepetan dhuwur lan sistem nyopir servo kanthi presisi dhuwur.Iku stabil lan awet.

3. Bisa dilakokno dening wong siji lan nyuda biaya tenaga kerja lan kemasan.Kapasitas saben dina yaiku 36-48 ton.

4. Jumlah.mesin timbang ing baris kemasan iki bisa diatur miturut kapasitas sing dibutuhake.


Detail Produk

Tag produk

Mesin Kemasan Mie Pasta Spaghetti Otomatis kanthi Loro Timbangan

Isine:
1. mesin packing: Siji set,
2. conveyor line: Siji set,
3. mesin timbang: rong set,
4. mesin ngangkat: rong set,
5. pneumatic ngubungake ember: Two set

Aplikasi:
Iki utamané dipigunakaké kanggo packaging saka 180 ~ 260mm dawa ngeculke mie, Spaghetti, Pasta, beras mie lan ngudani dawa liyane pangan, lilin, dupa kelet, Agarbatti, etc. Proses packaging rampung liwat otomatis ngebotake, output, Isi lan sealing. .

Sorotan:
1. Iki minangka peralatan paten saka pabrik kita HICOCA.Paket film babak nggampangake otomatisasi reorganisasi, encasement, bagging, panyimpenan lan transportasi isi kaya mie, spageti, lan liya-liyane. Kajaba iku, bisa nglindhungi saka pecah.

2. Akurasi packing ditingkatake kanthi pengontrol gerakan kacepetan dhuwur lan sistem nyopir servo kanthi presisi dhuwur.Iku stabil lan awet.

3. Bisa dilakokno dening wong siji lan nyuda biaya tenaga kerja lan kemasan.Kapasitas saben dina yaiku 36-48 ton.

4. Jumlah.mesin timbang ing baris kemasan iki bisa diatur miturut kapasitas sing dibutuhake.

Spesifikasi Teknis:

obyek mie, spageti, pasta dawa, dupa
Dawane mie 200g~500g(180~260mm)± 5.0mm
500g~1000g(240~260mm)± 5.0mm
Ketebalan mie 0,6 ~ 1,4 mm
Jembare mie 0,8 ~ 3,0 mm
Tingkat packing 20 ~ 50 / min
Range bobot 200~500g 200~1000g
Nilai pas 200~500g, ± 2.0g--96%
500~1000g, ± 3.0g--96%
Ukuran 4700mm × 3400mm × 1650mm
Tegangan AC220V / 50-60Hz / 5100W

Mesin Kemasan Bantal Timbangan Pasta Kualitas Tinggi kanthi 1 Timbangan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita