. Mesin Pengemas Mie Tas Tiga Dimensi kanthi Timbangan Kacepetan Tinggi

Mesin Pengemas Mie Tas Tiga Dimensi kanthi Timbangan Kacepetan Tinggi

Katrangan singkat:

Kanthi otomatis ngrampungake kemasan sakamie, spageti, pasta dawa, mie beras lan ngudani pangan liyanekaro pangolahan ngebotake, bundling, outputting, ngisi lan sealing.


Detail Produk

Tag produk

Tas Tiga DimensimieMesin Packing karo Timbangan Kacepetan Dhuwur

Aplikasi:

Kanthi otomatis ngrampungake kemasan sakamie, Spaghetti, mie beras lan ngudani liyane pangankaro pangolahansaka bobot, bundling, outputting, ngisi lan sealing.

Isine:
Mesin pengepakan tas 3D 1 ~ 12 set (1 nganti 12 set bisa dipilih miturut panjaluk sampeyan.),
conveyor line 1 set,
mesin timbang 8 set1 nganti 12 set bisa dipilih miturut panjaluk sampeyan.),
mesin bundling 8 set (1 nganti 12 set bisa dipilih miturut panjaluk sampeyan.),
mesin angkat 8 set,
ember ngubungake pneumatik 8 set.

Spesifikasi Utama:

obyek mie, Spaghetti, pasta dawa, mie beras, lsp.
dawa mie  

200g~500g(180~260mm)± 5.0mm
500g~1000g(240~260mm)± 5.0mm
kekandelan 0,6 ~ 1,4 mm
jembare mie 0,8 ~ 3,0 mm
spesifikasi packaging 200 ~ 250g / bundel, 4 bundel / tas
70 ~ 150g / bundel, 4 ~ 5 bundel / tas
sawetara bobot 300~1000g
konsumsi hawa 28L/min (single set)
akurasi timbangan 50~150g/bundel, ±0.2g;200~300g/bundel, ±0.3g, persen pass≥96%
ukuran 20000mm × 4500mm × 2200mm (wolung timbangan)
voltase AC220v/50-60Hz/13kw

Sorotan:
1. Baris pengepakan iki nganggo timbangan kacepetan dhuwur sing bisa cocog karo mesin pengepakan sing umum lan M-shaped.
2. Iku karo desain munggah pangkat, kang nggampangake wong lan bahan liwat lan ngirit wektu.
3.Kacepetan bobote 70% luwih dhuwur tinimbang set umum lan area sing ditutupi kurang 80%..

4. Timbangan mriksa pindho nolak lan silinder pindho nggawetliti dhuwur lan kacepetan mriksa cepet.Mesin Pengemas Pangan Otomatis Konveyor Vertikal kanggo Mie/Spaghetti/Mie Nasi
Mesin Pengemas Pangan Otomatis Konveyor Vertikal kanggo Mie/Spaghetti/Mie Nasi
Mesin Pengemas Pangan Otomatis Konveyor Vertikal kanggo Mie/Spaghetti/Mie Nasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita