Produk sing nyukupi kabutuhan kesehatan masyarakat.Miturut WHO, produk kasebut kudu kasedhiya "saben wektu, kanthi jumlah sing nyukupi, ing bentuk dosis sing cocog, kanthi kualitas terjamin lan informasi sing cukup, lan kanthi rega sing bisa ditindakake dening individu lan masyarakat".

produk

  • Mesin Pengemas Mie Otomatis Two Weighers

    Mesin Pengemas Mie Otomatis Two Weighers

    Iki utamané dipigunakaké kanggo packaging saka 180 ~ 260mm dawa ngeculke mie, Spaghetti, Pasta, beras mie lan ngudani dawa liyane pangan, lilin, dupa kelet, Agarbatti, etc. Proses packaging rampung liwat otomatis ngebotake, output, Isi lan sealing. .

    1. Iki minangka peralatan paten saka pabrik kita HICOCA.Paket film babak nggampangake otomatisasi reorganisasi, encasement, bagging, panyimpenan lan transportasi isi kaya mie, spageti, lan liya-liyane. Kajaba iku, bisa nglindhungi saka pecah.

    2. Akurasi packing ditingkatake kanthi pengontrol gerakan kacepetan dhuwur lan sistem nyopir servo kanthi presisi dhuwur.Iku stabil lan awet.

    3. Bisa dilakokno dening wong siji lan nyuda biaya tenaga kerja lan kemasan.Kapasitas saben dina yaiku 36-48 ton.

    4. Jumlah.mesin timbang ing baris kemasan iki bisa diatur miturut kapasitas sing dibutuhake.

  • Mesin timbang lan packing

    Mesin timbang lan packing

    1, mesin pengepakan mie massal: siji set,

    2, conveyor line: siji set,

    3, mesin bobot: telung set,

    4, mesin angkat (elevator): telung set,

  • Mesin bundling lan packing otomatis lengkap

    Mesin bundling lan packing otomatis lengkap

    otomatis rampung proses ngebotake, bundling, ngirim lan packing mie lan spageti.

  • Lini produksi mie beras seger otomatis lengkap

    Lini produksi mie beras seger otomatis lengkap

    Pambuka produk Nggunakake beras minangka bahan baku utama, ngasilake mie beras udan seger kanthi kandungan kelembapan 66% nganti 70%.Iki dikemas ing tas film komposit lan bisa disimpen nganti 6 wulan sawise diawetake.Proses Teknologi Campur beras → beras sing direndhem mikro-fermentasi → nyaring banyu → ngremuk beras → nyampur glepung → dipakani otomatis → maturing lan extruding kawat → Cut off strip tetep → mriksa bobot → conveying → tinju otomatis → tuwa → softening → Shapi...
  • Lini Produksi Mesin Pembuat Mie Lurus Cerdas

    Lini Produksi Mesin Pembuat Mie Lurus Cerdas

    Lini produksi cerdas Rice Noodle entuk otomatisasi kabeh baris tanpa bantuan manual perendaman beras, crushing, extrusion, nglereni, kuantitatif, ngurutake menyang kothak, tuwa, softening, disinfecting lan pangatusan.Iki nyuda potensial bebaya keamanan pangan, nyuda intensitas tenaga kerja lan nambah keuntungan ekonomi para pelanggan.Iku ndadekake terobosan ing pasar.

    Kanthi beras minangka bahan baku utama, isi banyu mie beras lurus yaiku 14-15%, lan umur simpan bisa nganti 18 sasi.

    Sorotan:
    1. Spesifikasi produk: 0.8-2.5mm diameteripun mie beras garing, lan kapasitas produksi 750-780kg / h.
    2. 10 jam saben shift, 9 jam produksi, 15-16 karyawan saben shift, ngasilaken 14 Ton beras mie langsung ing rong shift.

  • Lini Produksi Mie Stick

    Lini Produksi Mie Stick

    Lini produksi mie kalebu pasokan bubuk otomatis, pasokan cairan otomatis, pencampuran bubuk banyu kanthi kecepatan dhuwur, kalender majemuk, kneading bionik, sangang kalender terus-terusan, pemotongan & pemuatan otomatis, pengeringan cerdas, kemasan (kemasan kertas, kemasan plastik, bundling multi-skala. ) lan robot palletizing cerdas.

    Kabeh bagean saka mesin utama nganggo sistem kontrol listrik terpadu: Saben mesin duwe motor servo lan driver servo dhewe, lan bisa dikontrol kanthi mandiri.

    Kabeh baris duwe PLC kontrol master, sing bisa dikontrol online.Kanthi antarmuka internet, data bisa diwaca langsung liwat PC, komputer desktop, komputer notebook, komputer tablet lan telpon seluler.

  • Mesin Pengemas Mie Otomatis kanthi Siji Timbang

    Mesin Pengemas Mie Otomatis kanthi Siji Timbang

    Iki utamané dipigunakaké kanggo packaging saka 180 ~ 260mm dawa ngeculke mie, Spaghetti, Pasta, beras mie lan ngudani dawa liyane pangan, lilin, dupa kelet, Agarbatti, etc. Proses packaging rampung liwat otomatis ngebotake, output, Isi lan sealing. .

    1. Iki minangka peralatan paten saka pabrik kita HICOCA.Paket film babak nggampangake otomatisasi reorganisasi, encasement, bagging, panyimpenan lan transportasi isi kaya mie, spageti, lan liya-liyane. Kajaba iku, bisa nglindhungi saka pecah.

    2. Akurasi packing ditingkatake kanthi pengontrol gerakan kacepetan dhuwur lan sistem nyopir servo kanthi presisi dhuwur.Iku stabil lan awet.

    3. Bisa dilakokno dening wong siji lan nyuda biaya tenaga kerja lan kemasan.Kapasitas saben dina yaiku 36-48 ton.

    4. Jumlah.mesin timbang ing baris kemasan iki bisa diatur miturut kapasitas sing dibutuhake.

  • Mesin Pengemas Mie Otomatis kanthi Timbangan Tiga

    Mesin Pengemas Mie Otomatis kanthi Timbangan Tiga

    Iki utamané dipigunakaké kanggo packaging saka 180 ~ 260mm dawa ngeculke mie, Spaghetti, Pasta, beras mie lan ngudani dawa liyane pangan, lilin, dupa kelet, Agarbatti, etc. Proses packaging rampung liwat otomatis ngebotake, output, Isi lan sealing. .

    1. Iki minangka peralatan paten saka pabrik kita HICOCA.Paket film babak nggampangake otomatisasi reorganisasi, encasement, bagging, panyimpenan lan transportasi isi kaya mie, spageti, lan liya-liyane. Kajaba iku, bisa nglindhungi saka pecah.

    2. Akurasi packing ditingkatake kanthi pengontrol gerakan kacepetan dhuwur lan sistem nyopir servo kanthi presisi dhuwur.Iku stabil lan awet.

    3. Bisa dilakokno dening wong siji lan nyuda biaya tenaga kerja lan kemasan.Kapasitas saben dina yaiku 36-48 ton.

    4. Jumlah.mesin timbang ing baris kemasan iki bisa diatur miturut kapasitas sing dibutuhake.

  • Jalur Kemasan Bundling Mie Otomatis kanthi Timbangan Wolung

    Jalur Kemasan Bundling Mie Otomatis kanthi Timbangan Wolung

    Garis pengepakan digunakake kanggo kemasan plastik multi bundel saka 180mm ~ 260mm dawa panganan kayata mie akeh, spageti, pasta lan mie beras.Peralatan kasebut ngrampungake kabeh proses kemasan multi bundle liwat bobot otomatis, bundling, angkat, dipakani, nyelarasake, ngurutake, ngelompokake, ngirim, mbentuk film, nutup lan nglereni.

    1. Garis mesin bundling & packing nganggo kontrol listrik terpusat, akselerasi lan deceleration cerdas, lan interaksi manungsa-komputer sing cukup.
    2. Saben baris mung butuh 2 ~ 4 wong sing tugas, lan kapasitas kemasan saben dina yaiku 15 ~ 40 ton, sing padha karo kapasitas kemasan saben dina manual sekitar 30 wong.
    3. Iku nganggo komponen listrik sing diimpor, regulasi kacepetan frekuensi inang, motor servo kanggo ngontrol ngurutake, nglumpukake lan transportasi film kemasan, kanthi fungsi kemasan anti nglereni lan anti kosong.
    4. Iku nggunakake film kanggo ngganti tas packaging rampung, kang nyimpen biaya materi saka 500-800CNY saben dina.
    5. Kanthi pancacahan akurat lan kompatibilitas apik, bisa Pack sembarang bobot.Dilengkapi piranti protèktif, peralatan kasebut aman banget.
    6. Garis produksi bisa cocog karo papat nganti rolas jumlah mesin timbang sing beda-beda miturut kapasitas sing dituntut.

  • Lini Produksi Makaroni Beras Otomatis

    Lini Produksi Makaroni Beras Otomatis

    Kanthi beras minangka bahan baku utama, kandungan banyu saka macaroni beras yaiku 14-15%, lan umur simpan bisa nganti 18 wulan.

    1. Spesifikasi produk: 4mm, 6mm lan 8mm.Kapasitas produksi yaiku 750kg / jam.
    2. 10 jam saben shift, 9 jam produksi, 8 karyawan saben shift, ngasilaken 14ton beras macaroni ing rong shift.

  • Mesin Pengisi Sealing Bag Otomatis kanggo Mie

    Mesin Pengisi Sealing Bag Otomatis kanggo Mie

    Kanthi milih alat ukur sing beda-beda, cocog kanggo kemasan mie, spageti, pasta, mie beras, bihun, cairan, saus, butiran, bubuk, blok sing ora teratur lan bahan liyane.

  • Mixer Adonan Bionic Otomatis

    Mixer Adonan Bionic Otomatis

    Nggawe adonan kanggo roti kukus, roti, roti, kue, ramen, mie, lsp.

    1. Tiru kneading manual lan campuran kanggo nggawe adonan kanthi cepet lan kanthi tekstur sing rata.
    2. Ing rongga utama saka Bowl nyawiji prasaja ing struktur, nggawe aman lan trep kanggo ngresiki.
    3. Proportioning bahan baku otomatis, operasi trep siji-tombol.