. Mesin Timbangan Mie Otomatis Kacepetan Dhuwur

Mesin Timbangan Mie Otomatis Kacepetan Dhuwur

Katrangan singkat:

Peralatan kasebut utamane digunakake kanggo ngebotake panganan sing dawa kayata mie kelet, spageti, mie beras, pasta dawa, lan liya-liyane. Bisa nimbang bobot sing beda-beda miturut syarat lan kerja sama karo mesin bundling, lift, sistem pakan lan mesin kemasan.Bisa digunakake piyambak uga disambungake.


Detail Produk

Tag produk

Mesin Timbangan Mie Otomatis Kacepetan Dhuwur

Aplikasi:
Peralatan kasebut utamane digunakake kanggo ngebotake panganan sing dawa kayata mie garing, spageti, mie beras, pasta dawa, lan liya-liyane. Bisa nimbang bobot sing beda-beda miturut syarat lan kerja sama karo mesin bundling, elevator, sistem pakan lan mesin kemasan.Bisa digunakake piyambak utawa disambungake.

Spesifikasi Teknis:

Tegangan AC 220 V
Frekuensi 50Hz
daya 2KW
Range Timbangan 300~1000 ±2.0g, 50~500 ±2.0g
Kacepetan nimbang 30-50 kaping / min
Ukuran (L x W x H) 3900 × 900 × 2200 mm

Sorotan:
1. Bisa digunakake bebarengan karo mesin kemasan biasa lan mesin kemasan tas telung dimensi, lan bobot akurat bisa rampung kanthi kombinasi bobot kasar lan apik.
2. Kanthi desain unik saka sistem dipakani otomatis kanggo nggoleki ngebotake, manipulator njupuk bahan saka atos ngebotake bin lan kanthi otomatis nempatno menyang nggoleki nggoleki bin, kang 70% luwih cepet saka mesin timbangan biasa.

3. Desain sing munggah pangkat nggampangake wong lan logistik kanggo ngliwati tanpa alangan, ngirit wektu aliran materi lan personel lan nyepetake efisiensi sirkulasi bengkel.

4. Iku dilengkapi bandar dipakani pindho, kang bisa ngrampungake kerjasama loro bandar dipakani lan mesin ngaturaken ing ngisor iki ing wektu sing padha, supaya minangka kanggo éling tertib lan cepet ngebotake otomatis.

Kondisi kerja:
Syarat situs: lantai sing rata, ora goyang utawa nabrak.
syarat Floor: hard lan non-konduktif.
Suhu: -5~40ºC
Kelembapan relatif: <75% RH, ora ana kondensasi.
Debu: ora ana bledug konduktif.
Udara: ora ana gas utawa obyek sing gampang kobong lan gampang kobong, ora ana gas, sing bisa ngrusak mental.
Dhuwur: kurang saka 1000 meter
Sambungan lemah: lingkungan lemah sing aman lan dipercaya.
Kothak daya: sumber daya stabil, lan volatilitas ing +/-10%.
Syarat liyane: adoh saka rodents

Mesin Timbangan Spaghetti Mie Otomatis Lengkap
Related packing Line:
Mesin Timbangan Spaghetti Mie Otomatis Lengkap

Mesin Timbangan Spaghetti Mie Otomatis Lengkap

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita