FEATURED

MESIN

Mesin produksi mie seger

Kapasitas produksi maksimal: 600kg / jam
Jembaré roller tekanan: 350mm
Daya: 35 kw
Sumber udara: 0.6-0.7Mpa
Luas lantai: 15m×2.5m=37.5m²

Kapasitas produksi maksimal: 600kg / jamJembaré roller tekanan: 350mmDaya: 35 kwSumber udara: 0.6-0.7MpaLuas lantai: 15m×2.5m=37.5m²

METODE ALAT MESIN BISA MITRA

KARO KOWE SETIAP LANGKAH.

Saka milih lan konfigurasi tengen
mesin kanggo proyek kanggo mbantu finance tuku sing ngasilake bathi ngelingke.

KAREP

PITUTUR

Qingdao HICOCA Intelligent Equipment Technology Co., Ltd. setya nyedhiyakake para pelanggan kanthi set lengkap solusi produksi panganan cerdas lan solusi jalur perakitan kemasan.Iki minangka perusahaan teknologi tinggi nasional lan wis dianugerahi Pusat R&D Peralatan Kemasan Produk Pangan Tepung Nasional dening Kementerian Pertanian.Iku undertakes nasional 13th limang taun project khusus, perusahaan juara siro, perusahaan anjog saka industrialisasi tetanèn ing Qingdao, perusahaan berkembang strategis, lan Qingdao Enterprise Technology Center.HICOCA mesthi wis darmabakti, profesional, fokus ing pangembangan produk cerdas lan inovasi teknologi ilmiah, lan wis menehi kontribusi positif kanggo produksi intensif lan skala gedhe ing industri panganan pokok China.

bubar

PAWARTA

  • Menang "Kehormatan Provinsi" Maneh丨HICOCA dianugerahi "Pusat Desain Industri Provinsi" ing Provinsi Shandong

    Sawetara dina kepungkur, miturut "Langkah Administratif kanggo Sertifikasi Pusat Desain Industri Provinsi ing Provinsi Shandong" lan "Kabar Pengorganisasian Batch Ketujuh ...

  • Transisi: Kisah Roti Kukus

    Tionghoa kabeh duwe memori umum, sing ibu nggawe roti kukus.Iku putih, alus lan kenyal.Sawise ngicipi, rasa pati manis ing tutuk ora ana enteke.Nalika krasa luwe, sampeyan njupuk roti kukus kukus lan cokotan.Pangrasa sampeyan bisa ngrasakake serat khusus saka glepung gandum ...

  • HICOCA: Saka "Making" menyang "Intelligent Manufacturing"

    Bebarengan karo pangembangan industri manufaktur Cina lan nambah kekuatan lengkap, skala industri manufaktur wis peringkat pisanan ing donya kanggo 12 taun consecutive.Dina iki, pembangunan ekonomi Cina wis nguripake saka wutah kacepetan dhuwur kanggo pembangunan kualitas dhuwur.Intell...

  • HICOCA 丨Garis Pengemasan Bundling Noodle Bag Straight-forward

    HICOCA tas telung dimensi lurus maju Noodle Bundling Packing Line cocok kanggo kemasan plastik multi-packing saka strips dawa kayata mie akeh, pasta, mie beras, lan sapiturute. Peralatan ngrampungake kabeh proses bundling multi-bundel lan pac.. .

  • HICOCA丨Ningkatake pangembangan lapangan panganan pokok HICOCA Central Kitchen wis narik kawigaten

    Bubar, pimpinan Kongres Rakyat Kotamadya Qingdao, Biro Ilmu lan Teknologi Kotamadya, Pemerintah Kabupaten Chengyang, Biro Ilmu lan Teknologi Distrik Chengyang lan pimpinan liyane ngunjungi Institut Riset Pangan Khusus Qingdao.Mie udon lan mie ramen diprodhuksi ...