Produk sing nyukupi kabutuhan kesehatan masyarakat.Miturut WHO, produk kasebut kudu kasedhiya "saben wektu, kanthi jumlah sing nyukupi, ing bentuk dosis sing cocog, kanthi kualitas terjamin lan informasi sing cukup, lan kanthi rega sing bisa ditindakake dening individu lan masyarakat".

Jalur Kemasan Mie Instan

  • Mesin Pembungkus Panas Nyusut Otomatis

    Mesin Pembungkus Panas Nyusut Otomatis

    Mesin iki cocok kanggo kemasan otomatis mie instan, mie beras, mie garing, biskuit, cemilan, es krim, es loli, tisu, ombenan, hardware, kabutuhan saben dina, lsp.

     

  • Mesin Kemasan Tas Bantal Otomatis kanthi Kacepetan Tinggi

    Mesin Kemasan Tas Bantal Otomatis kanthi Kacepetan Tinggi

    Cocog kanggo kemasan coklat, wafer, puff, roti, kue, permen, obat, sabun, lsp.

    1. Desain mekanisme pakan film kanthi otomatis bisa nyambungake film, ngganti film kanthi otomatis tanpa mati lan nambah output.

    2. Liwat sistem aligning mie otomatis efisien, kanthi otomatis ngrampungake kabeh proses saka dipakani nganti kemasan.

    3. Kanthi intelijen lan mekanisasi sing dhuwur, ngirit tenaga kerja.

    4. Iku karo kaluwihan saka gangguan kurang, pangopènan gampang, antarmuka wong-mesin lan operasi prasaja.

  • Mesin Kemasan Mie Tas M-Shape 3D Otomatis

    Mesin Kemasan Mie Tas M-Shape 3D Otomatis

    Peralatan iki cocok kanggo wangun tas telung dimensi M-shaped lan packaging saka 180 ~ 260mm dawa akeh mie, spageti, pasta, beras mie lan bahan liyane.Timbangan otomatis, nggawe tas, ngangkat, ngirim lan langkah liyane kanggo entuk kabeh proses kemasan tas telung dimensi otomatis.

    1. Solid mbentuk: Minangka peralatan paten kita, iku nyadari produksi otomatis saka kelas ndhuwur telung dimensi packaging.

    2. Nggawe tas otomatis kanthi film entuk paket sing beda-beda saka 400g nganti 1000g lan nyuda biaya tenaga kerja lan film.

    3. Reciprocating sealing horisontal ndadekake sealing asu-kuping ayu.

    4. Listrik anti-nglereni ngindhari bundhas kanggo Staff lan peralatan

    5. Fungsi deteksi tas kosong bisa nyegah tas kosong kanthi efektif lan ngirit biaya film.

    6. Jumlah.mesin timbang ing baris kemasan iki bisa diatur miturut kapasitas sing dibutuhake.

  • Mesin Pembungkus Mie Cepet Otomatis Nyusut Film

    Mesin Pembungkus Mie Cepet Otomatis Nyusut Film

    Cocog kanggo kemasan film nyusut otomatis mie instan, sayuran, woh, biskuit, es krim, es loli, cemilan, jaringan, coklat, panganan beku cepet, pita perekat, bagean industri, barang konsumen, lsp.

  • Palletizer otomatis lengkap

    Palletizer otomatis lengkap

    Pjeneng produk:Palletizer otomatis lengkap

    Item Ora#:HKJTPK-1

  • Mesin Packing Flat Bag Otomatis

    Mesin Packing Flat Bag Otomatis

    Mesin iki cocok kanggo tas warata packing kolektif saka tas siji produk karo ngudani dawa kayata mie kelet, spageti, mie beras, vermicelli lan Yuba.Kabeh proses packing tas warata kanthi otomatis rampung liwat dipakani otomatis, ngurutake, bagging lan sealing.

  • Mesin packing 450-120

    Mesin packing 450-120

    Rong set motor servo.Siji drive chain conveyor lan mburi sealer, liyane drive film lan sealer dawa.
    Komponen PLC + HMI.Instruksi bi-lingual (Cina lan Inggris).Kacepetan pengepakan, dawa, suhu, cara kontrol bisa dipilih liwat HMI kanthi nomer.
    Metode pelacakan kaping pindho.Photo-sensor makarya bebarengan karo sistem servo bisa éling kontrol otomatis miturut kode werna ing film, kanggo mesthekake akurasi nglereni.

  • Detektor logam

    Detektor logam

    Metal detector bisa digunakake ing industri pangan, medicine, dolanan, kimia lan kulit etc, kanggo ndeteksi lan mbusak gandum wesi, jarum, timbal, tembaga, aluminium lan stainless steel etc. Bisa uga digandhengake ma-chine karo baris produk otomatis.

  • Priksa timbangan

    Priksa timbangan

    Weigher mriksa seri iki minangka jinis peralatan inspeksi bobot online kanthi kacepetan dhuwur lan presisi dhuwur, utamane digunakake kanggo macem-macem baris perakitan otomatis lan sistem conveyor logistik kanggo mriksa panyimpangan bobot sing kurang utawa dhuwur saka produk on-line, banjur, kanggo ngurutake.Lan kerjane karo kabeh jinis baris produksi kemasan lan sistem conveying.

  • Mesin Dispenser Kantong Otomatis

    Mesin Dispenser Kantong Otomatis

    Dispenser Kantong Otomatis bisa ngethok kantong ing baris siji-siji (utawa dipotong pasangan sing dikarepake), lan disebarake menyang conveyer kanthi akurat.Sampeyan uga bisa ngetutake kacepetan conveyer kanthi otomatis, supaya bisa mbuwang kantong menyang papan sing bener, ora ketompo carane owah-owahan kacepetan.

  • G-1-2 mesin packing

    G-1-2 mesin packing

    1, Mesin pengepakan yaiku driver kanthi telung motor, siji motor servo drive film lan sealer dawa, siji drive sealer pungkasan lan siji drive conveyor pusher.

    2Komponen PLC + HMI.Instruksi bi-lingual (Cina lan Inggris).Kacepetan pengepakan, dawa, suhu, cara kontrol bisa dipilih liwat HMI kanthi nomer.

    3Metode pelacakan kaping pindho.Photo-sensor makarya bebarengan karo sistem servo bisa éling kontrol otomatis miturut kode werna ing film, kanggo mesthekake akurasi nglereni.

    4Tandha safety lan tandha kegagalan bakal ditampilake ing HMI.

  • G-1-3 mesin packing

    G-1-3 mesin packing

    1, jalur conveyor: 4.2m

    2, 450 # mesin packing: siji set

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2