. Mesin Pengisian Tas Otomatis

Mesin Pengisian Tas Otomatis

Katrangan singkat:

Kanthi milih alat ukur sing beda-beda, cocog kanggo kemasan cairan, saus, granula, bubuk, blok ora duwe aturan baku, mie, bihun, pasta, spageti lan bahan liyane.


Detail Produk

Tag produk

Mesin Ngisi Tas & Sealing Otomatis
Aplikasi:
Kanthi milih alat ukur sing beda-beda, cocog kanggo kemasan cairan, saus, granula, bubuk, blok ora duwe aturan baku, mie, bihun, pasta, spageti lan bahan liyane.
Spesifikasi mesin:

Model JK-M10-280
Volume Pengisian 1-5 kg
Kacepetan & Akurasi Spesifikasi Packing Kacepetan packing Akurasi kesalahan Cathetan
1 kg 15-25 tas / min ≤±4g Kacepetan gumantung saka wangun kemasan
2,5 kg 13-20 tas / min ≤±8g lan ukuran tas;Akurasi tartamtu
5,0kg 10-15 tas / min ≤±15g gumantung ing karakteristik materi lan kacepetan.
Jinis tas Tas prefabrikasi (tas bantal, tas M-shape, stand up pouch, doypack, dll)
Ukuran tas Jembar: 160-280mm;Dawane: 250-520mm
Bahan Tas PE, PP, film Komposit, tas plastik kertas
Sealing Penyegelan panas terus-terusan (bentuk segel: miturut syarat pelanggan)
Suhu Sealing Kontrol PID (0-300 derajat)
Tekanan Seal tekanan
Printing
1. Printing inkjet (opsional).
2. Hot coding (acak),
3. Printing transfer panas,
4. Aksara
Bag Feeder Tipe tali
Ganti Ukuran Bag 20 grippers bisa diatur kanthi manual kanthi siji tombol
Layar tutul
a.tombol operasi
b.setelan kacepetan
c.komposisi bagean
d.ngalih cam elektrik
e.cathetan nomer produk
f.kontrol suhu
g.mili

j.dhaptar weker: tekanan mudhun, watesan torsi, kakehan motor utama, suhu ora normal.
h.laporan ringkesan

Tegangan kontrol PLC....DC24V
liyane….AC380V
Komponen Utama Komponen Merk negara
PLC Siemens Jerman
Layar tutul WEKOPN Cina
Inverter Bosch Jerman
Motor Utama 2 Hp MAXMILL Taiwan China
Bag feeder motor   Cina
Tas outlet sabuk motor   Cina
Silinder & katup SMC, AIRTEC Jepang utawa Taiwan China
Sensor elektromagnetik OMRON Jepang
Switch Utama Schneider Jerman
Proteksi sirkuit Schneider Jerman
bantalan SKF, NSK Swedia, Jepang
Bahan
a.ing kontak karo bagean produk-SUS304
b.bagean utama lan bagean externally katon kalebu ngisor-SUS304
c.rangka body-welded (lapisan poliuretan)
d.pigura-piring ndhuwur lan ngisor (14mm)
e.pangayoman safety-resin akrilik
Fasilitas
a.Daya: telung phase 380V 50Hz 3.0Kw
b.Konsumsi udara: 0.5-0.6m3 / min (diwenehake dening pangguna)
c.Udhara sing dikompres kudu garing, resik lan bebas saka bahan asing lan gas.
Ukuran Mesin L2650mm * W2500mm * H3100mm (kalebu sekrup ngebotake)
 
Bobot Mesin 1,65T
Posisi kerja 10

Karakteristik mesin: 
1. Dikontrol dening Jerman Siemens PLC lan dilengkapi sistem kontrol antarmuka manungsa-mesin layar tutul, sing gampang dioperasikake.
2. Mesin nggunakake piranti regulasi kacepetan konversi frekuensi, lan kacepetan bisa diatur kanthi bebas ing sawetara sing ditemtokake.
3. Iku karo fungsi deteksi otomatis.Yen tas ora dibukak utawa dibukak kanthi lengkap, ora ana pakan lan penyegelan panas.Tas kasebut bisa digunakake maneh lan ngirit biaya produksi kanggo pangguna.
4. Dipakani tas otomatis (pakan tas otomatis terus-terusan bisa diwujudake tanpa partisipasi manual)
5. Weker lan tampilan menu, gampang kanggo ngatasi masalah mesin.
6. Ganti ukuran paket kanthi cepet sajrone sepuluh menit
A: Nyetel 20 grippers bebarengan karo siji tombol
B: Ukuran feeder tas diatur dening setir pisanan tanpa alat.Sing prasaja, trep lan cepet.
7. Sistem pelumasan otomatis, gampang dijaga.
8. Mesin ngenteni feeder kanggo feed.
9. Bagian njaba digawe saka 304 stainless steel lan wesi aluminium teroksidasi.
10. Strip sealing sing dirancang khusus entuk sealing sing sampurna (Siji stasiun sealing, siji stasiun sealing tekanan)
11. Fungsi retensi memori (suhu segel, kacepetan mesin, jembaré segel)
12. Layar tutul nampilake weker over-suhu.Suhu sealing dioperasikake kanthi modular.
13. Piranti spring njamin gampang imbuhan saka segel.
14. Piranti pemanas sing dirancang khusus njamin tas kasebut disegel kanthi kuat tanpa bocor lan deformasi.
15. Proteksi safety: proteksi safety shutdown tekanan rendah, fungsi mateni weker konversi frekuensi over-torque.
16. Kurang gangguan (65db), geter banget nalika mesin mlaku.
17. Mesin nggunakake generator vakum tinimbang pump vakum, kang Ngartekno nyuda gangguan.
18. lawang safety Plexiglass dilengkapi kanggo nglindhungi operator.
19. Sawetara bantalan plastik rekayasa sing diimpor digunakake tanpa lenga pelumas kanggo nyuda polusi.
20. Mesin kasebut nggunakake tas pengepakan prefabrikasi kanthi pola sing sampurna lan kualitas sealing sing apik, supaya bisa nambah bahan produk.
21. Bagean ing mesin sing kontak karo bahan utawa tas kemasan diproses nganggo stainless steel utawa bahan liyane sing nyukupi syarat kebersihan panganan kanggo njamin kebersihan lan keamanan panganan.
22. Wis macem-macem kemasan.Kanthi milih macem-macem alat ukur, cocog kanggo kemasan cairan, saus, granula, bubuk, blok sing ora teratur, mie, spageti, pasta, mie beras, lan bahan liyane.

Fungsi safety:
1. Ora ana tas, ora mbukak tas - ora ngisi - ora ana fungsi sealing.
2. Heater tampilan weker suhu abnormal
3. Alarm konversi frekuensi abnormal motor utama
4. motor utama ora normal mati weker
5. Tekanan udara sing dikompres ora normal lan mesin mandheg lan weker.
6. Proteksi safety urip lan mesin mandheg lan weker.

Komponen:

1. Sensor mbukak tas
2. Pelumas
3. Layar tutul warni
4. Bag outlet conveyor belt
5. Bag mbukak piring
6. Nozzle knalpot udara
7. Lampu warna-warni
8. Filter udara

Aliran packing:
Mesin Ngisi Tas & Sealing OtomatisMesin Ngisi Tas & Sealing Otomatis

Babagan awake dhewe:
Kita minangka pabrik LANGSUNG khusus kanggo ngrancang lan nggawe set lengkap produksi panganan cerdas lan jalur perakitan kemasan, kalebu peralatan cerdas kanggo dipakani, nyampur, garing, nglereni, ngebotake, bundling, elevating, conveying, packaging, sealing, palletizing, etc. kanggo mie garing lan seger, spageti, mie beras, dupa, panganan cemilan lan roti kukus.Kanthi basis manufaktur luwih saka 50000 meter persegi, pabrik kita dilengkapi peralatan pangolahan lan manufaktur canggih ing donya kayata pusat mesin pemotong laser sing diimpor saka Jerman, pusat mesin vertikal, robot welding OTC lan robot FANUC.Kita wis netepake sistem kualitas internasional ISO 9001 lengkap, sistem manajemen properti intelektual GB / T2949-2013 lan ngetrapake luwih saka 370 paten, 2 paten internasional PCT.HICOCA duwe luwih saka 380 karyawan, kalebu luwih saka 80 personel R&D lan 50 personel layanan teknis.Kita bisa ngrancang mesin miturut syarat sampeyan, mbantu nglatih staf lan malah ngirim insinyur & staf teknis menyang negara sampeyan kanggo layanan sawise-sales.Pls aran gratis kanggo hubungi kita yen kasengsem ing samubarang produk kita.
Mesin Pemotongan Otomatis kanggo Spaghetti Mie
produk kitaMesin Pengemas Mie Tongkat Otomatis Kualitas Tinggi kanthi 1 Timbangan
PameranMesin Pengemas Mie Tongkat Otomatis Kualitas Tinggi kanthi 1 Timbangan
PatenMesin Pengemas Mie Tongkat Otomatis Kualitas Tinggi kanthi 1 Timbangan
Pelanggan Asing kitaMesin Pengemas Mie Tongkat Otomatis Kualitas Tinggi kanthi 1 TimbanganFAQ:1. Q: Apa sampeyan perusahaan dagang?
A: Kita minangka produsen pangananmesin packings karo 20 taun pengalaman, lan luwih saka 80 engineers sing bisa ngrancang mesin miturut request khusus.
2. Q: Apa mesin packing kanggo?
A: Kitamesin packingkanggo macem-macem panganan, mie Cina, mie beras, pasta dawa, spageti, dupa, mie instan, biskuit, permen, sosis, bubuk, lsp.
3. P: Pira negara sing wis diekspor?
A: kita wis diekspor menyang luwih saka 20 negara, kayata: Kanada, Turki, Malaysia, Holland, India, etc.
4. Q: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: 30-50 dina.Kanggo panyuwunan khusus, kita bisa ngirim mesin sajrone 20 dina.
5. Q: Apa babagan layanan aftersales?
A: kita duwe 30 staf layanan aftersales, sing duwe pengalaman kanggo nyedhiyakake layanan ing luar negeri kanggo ngumpulake mesin lan nglatih para pelanggan nalika mesin teka.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk