Produk sing nyukupi kabutuhan kesehatan masyarakat.Miturut WHO, produk kasebut kudu kasedhiya "saben wektu, kanthi jumlah sing nyukupi, ing bentuk dosis sing cocog, kanthi kualitas terjamin lan informasi sing cukup, lan kanthi rega sing bisa ditindakake dening individu lan masyarakat".

Lini Produksi Mie Beras

  • Lini produksi mie beras seger full-otomatis

    Lini produksi mie beras seger full-otomatis

    Pambuka produk Nggunakake beras minangka bahan baku utama, ngasilake mie beras udan seger kanthi kandungan kelembapan 66% nganti 70%.Iki dikemas ing tas film komposit lan bisa disimpen nganti 6 wulan sawise diawetake.Proses Teknologi Campur beras → beras sing direndhem mikro-fermentasi → nyaring banyu → ngremuk beras → nyampur glepung → dipakani otomatis → maturing lan extruding kawat → Cut off strip tetep → mriksa bobot → conveying → tinju otomatis → tuwa → softening → Shapi...
  • Lini Produksi Mesin Pembuat Mie Lurus Cerdas

    Lini Produksi Mesin Pembuat Mie Lurus Cerdas

    Lini produksi cerdas Rice Noodle entuk otomatisasi kabeh baris tanpa bantuan manual perendaman beras, crushing, extrusion, nglereni, kuantitatif, ngurutake menyang kothak, tuwa, softening, disinfecting lan pangatusan.Iki nyuda potensial bebaya keamanan pangan, nyuda intensitas tenaga kerja lan nambah keuntungan ekonomi para pelanggan.Iku ndadekake terobosan ing pasar.

    Kanthi beras minangka bahan baku utama, isi banyu mie beras lurus yaiku 14-15%, lan umur simpan bisa nganti 18 sasi.

    Sorotan:
    1. Spesifikasi produk: 0.8-2.5mm diameteripun mie beras garing, lan kapasitas produksi 750-780kg / h.
    2. 10 jam saben shift, 9 jam produksi, 15-16 karyawan saben shift, ngasilaken 14 Ton beras mie langsung ing rong shift.

  • Lini Produksi Makaroni Beras Otomatis

    Lini Produksi Makaroni Beras Otomatis

    Kanthi beras minangka bahan baku utama, kandungan banyu saka macaroni beras yaiku 14-15%, lan umur simpan bisa nganti 18 wulan.

    1. Spesifikasi produk: 4mm, 6mm lan 8mm.Kapasitas produksi yaiku 750kg / jam.
    2. 10 jam saben shift, 9 jam produksi, 8 karyawan saben shift, ngasilaken 14ton beras macaroni ing rong shift.

  • Lini Produksi Mesin Pembuat Mie Semi Kering Otomatis

    Lini Produksi Mesin Pembuat Mie Semi Kering Otomatis

    Kanthi beras minangka bahan baku utama, kandungan banyu saka kue mie setengah garing yaiku 42-45%.Rangkep ing tas film komposit, umur beting sawise perawatan pengawetan bisa tekan 6 sasi.

    1. Spesifikasi produk: 160-200g / bag, 4320 bags / h, lan kapasitas produksi 650-850kg / h.
    2. 10 jam saben shift, 9 jam produksi, 13 karyawan saben shift, ngasilaken 14T mie setengah garing ing rong shift.