. Mesin Kemasan Mie Pasta Spaghetti Otomatis kanthi Timbangan Telu

Mesin Kemasan Mie Pasta Spaghetti Otomatis kanthi Timbangan Telu

Katrangan singkat:

Iki utamané dipigunakaké kanggo packing 180 ~ 260mm dawa ngeculke mie, Spaghetti, Pasta, beras mie lan ngudani dawa liyane pangan, lilin, dupa kelet, Agarbatti, etc. Proses packing wis rampung liwat otomatis ngebotake, output, Isi lan sealing. .

1. Iki minangka peralatan paten saka pabrik kita HICOCA.Paket film babak nggampangake otomatisasi reorganisasi, encasement, bagging, panyimpenan lan transportasi isi kaya mie, spageti, lan liya-liyane. Kajaba iku, bisa nglindhungi saka pecah.

2. Akurasi packing ditingkatake kanthi pengontrol gerakan kacepetan dhuwur lan sistem nyopir servo kanthi presisi dhuwur.Iku stabil lan awet.

3. Bisa dilakokno dening wong siji lan nyuda biaya tenaga kerja lan kemasan.Kapasitas saben dina yaiku 36-48 ton.

4. Jumlah.mesin timbang ing baris kemasan iki bisa diatur miturut kapasitas sing dibutuhake.


Detail Produk

Tag produk

Mesin Kemasan Mie Pasta Spaghetti Otomatis kanthi Timbangan Telu

3 mesin packing timbangan

Isine:
1. mesin packing: siji set,
2. conveyor line: siji set,
3. mesin timbang: telung set,
4. ngangkat mesin: telung set,
5. pneumatic ngubungake ember: telung set

Aplikasi:
Iki utamané dipigunakaké kanggo packing 180 ~ 260mm dawa ngeculke mie, Spaghetti, Pasta, beras mie lan ngudani dawa liyane pangan, lilin, dupa kelet, Agarbatti, etc. Proses packing wis rampung liwat otomatis ngebotake, output, Isi lan sealing. .

Sorotan:
1. Iki minangka peralatan paten saka pabrik kita HICOCA.Paket film babak nggampangake otomatisasi reorganisasi, encasement, bagging, panyimpenan lan transportasi isi kaya mie, spageti, lan liya-liyane. Kajaba iku, bisa nglindhungi saka pecah.

2. Akurasi packing ditingkatake kanthi pengontrol gerakan kacepetan dhuwur lan sistem nyopir servo kanthi presisi dhuwur.Iku stabil lan awet.

3. Bisa dilakokno dening wong siji lan nyuda biaya tenaga kerja lan kemasan.Kapasitas saben dina yaiku 36-48 ton.

4. Jumlah.mesin timbang ing baris kemasan iki bisa diatur miturut kapasitas sing dibutuhake.

Spesifikasi Teknis:

obyek: Spaghetti, Pasta Panjang, Mie
Dawane spageti 100g~500g:(180~260mm)±5.0mm;500g~1000g:(240~260mm)
Ketebalan spageti 0,6 ~ 1,4 mm
Jembare spageti 0,8 ~ 3,0 mm
Tingkat packing 30 ~ 60 / min
Range bobot 100~1000g
Metode input Input nomer
Toleransi 100~500g ,±2.0g-96%;
500 ~ 1000g, ± 3,0g-96%;
ukuran 6700mm × 3400mm × 1650mm
Tegangan AC 220v/50HZ/9KW

Mesin Kemasan Bantal Timbangan Pasta Kualitas Tinggi kanthi 1 Timbangan
Babagan awake dhewe:
Kita minangka pabrik LANGSUNG khusus kanggo ngrancang lan nggawe set lengkap produksi panganan cerdas lan jalur perakitan kemasan, kalebu peralatan cerdas kanggo dipakani, nyampur, garing, nglereni, ngebotake, bundling, elevating, conveying, packaging, sealing, palletizing, etc. kanggo mie garing lan seger, spageti, mie beras, dupa, panganan cemilan lan roti kukus.

Kanthi basis manufaktur luwih saka 50000 meter persegi, pabrik kita dilengkapi peralatan pangolahan lan manufaktur canggih ing donya kayata pusat mesin pemotong laser sing diimpor saka Jerman, pusat mesin vertikal, robot welding OTC lan robot FANUC.Kita wis netepake sistem kualitas internasional ISO 9001 lengkap, sistem manajemen properti intelektual GB / T2949-2013 lan ngetrapake luwih saka 370 paten, 2 paten internasional PCT.

HICOCA duwe luwih saka 380 karyawan, kalebu luwih saka 80 personel R&D lan 50 personel layanan teknis.Kita bisa ngrancang mesin miturut syarat sampeyan, mbantu nglatih staf lan malah ngirim insinyur & staf teknis menyang negara sampeyan kanggo layanan sawise-sales.

Pls aran gratis kanggo hubungi kita yen kasengsem ing samubarang produk kita.
Mesin Pemotongan Otomatis kanggo Spaghetti Mieproduk kita

Mesin Pengemas Mie Tongkat Otomatis Kualitas Tinggi kanthi 1 Timbangan
Pameran

Mesin Pengemas Mie Tongkat Otomatis Kualitas Tinggi kanthi 1 Timbangan
Paten

Mesin Pengemas Mie Tongkat Otomatis Kualitas Tinggi kanthi 1 Timbangan
Pelanggan Asing kitaMesin Pengemas Mie Tongkat Otomatis Kualitas Tinggi kanthi 1 Timbangan

FAQ:

1. Q: Apa sampeyan perusahaan dagang?
A: Kita minangka produsenmesin packing pangans karo 20 taun pengalaman, lan luwih saka 80 engineers sing bisa ngrancang mesin miturut request khusus.
2. Q: Apa mesin packing kanggo?
A: Mesin pengepakan kita kanggo macem-macem panganan, mie Cina, mie beras, pasta dawa, spageti, dupa, mie instan, biskuit, permen, sosis, bubuk, lsp.
3. P: Pira negara sing wis diekspor?
A: kita wis diekspor menyang luwih saka 20 negara, kayata: Kanada, Turki, Malaysia, Holland, India, etc.
4. Q: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: 30-50 dina.Kanggo panyuwunan khusus, kita bisa ngirim mesin sajrone 20 dina.
5. Q: Apa babagan layanan aftersales?
A: kita duwe 30 staf layanan aftersales, sing duwe pengalaman kanggo nyedhiyakake layanan ing luar negeri kanggo ngumpulake mesin lan nglatih para pelanggan nalika mesin teka.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita