. Mesin Kemasan Mie Pasta Spaghetti Otomatis kanthi Timbangan Siji

Mesin Kemasan Mie Pasta Spaghetti Otomatis kanthi Timbangan Siji

Katrangan singkat:

Iki utamané dipigunakaké kanggo packing 180 ~ 260mm dawa ngeculke mie, Spaghetti, Pasta, beras mie lan ngudani dawa liyane pangan, lilin, dupa kelet, Agarbatti, etc. Proses packing wis rampung liwat otomatis ngebotake, output, Isi lan sealing. .

1. Iki minangka peralatan paten saka pabrik kita HICOCA.Paket film babak nggampangake otomatisasi reorganisasi, encasement, bagging, panyimpenan lan transportasi isi kaya mie, spageti, lan liya-liyane. Kajaba iku, bisa nglindhungi saka pecah.

2. Akurasi packing ditingkatake kanthi pengontrol gerakan kacepetan dhuwur lan sistem nyopir servo kanthi presisi dhuwur.Iku stabil lan awet.

3. Bisa dilakokno dening wong siji lan nyuda biaya tenaga kerja lan kemasan.Kapasitas saben dina yaiku 36-48 ton.

4. Jumlah.mesin timbang ing baris kemasan iki bisa diatur miturut kapasitas sing dibutuhake.


Detail Produk

Tag produk

Mesin Kemasan Mie Pasta Spaghetti Otomatis kanthi Timbangan Siji

Isine:
1. mesin packing: Siji set,
2. conveyor line: Siji set (1m),
3. mesin timbang: Siji set,
4. ngangkat mesin: siji set,
5. ember ngubungake pneumatik: Siji set

Aplikasi:
Utamane digunakake kanggo mbungkus mie dawa 180 ~ 260mm, Spaghetti, Pasta, mie beras lan panganan dawa liyane, lilin, dupa, Agarbatti, lan liya-liyane. .

Sorotan:
1. Iki minangka peralatan paten saka pabrik kita HICOCA.Paket film babak nggampangake otomatisasi reorganisasi, encasement, bagging, panyimpenan lan transportasi isi kaya mie, spageti, lan liya-liyane. Kajaba iku, bisa nglindhungi saka pecah.

2. Akurasi packing ditingkatake kanthi pengontrol gerakan kacepetan dhuwur lan sistem nyopir servo kanthi presisi dhuwur.Iku stabil lan awet.

3. Bisa dilakokno dening wong siji lan nyuda biaya tenaga kerja lan kemasan.Kapasitas saben dina yaiku 36-48 ton.

4. Jumlah.mesin timbang ing baris kemasan iki bisa diatur miturut kapasitas sing dibutuhake.

Spesifikasi Teknis:

obyek: Mie, Spaghetti, Kemenyan, Agarbatti, Lilin, Nasi
Dawane mie 200g~500g:(180~260mm)±5.0mm;500g~1000g:(240~260mm)±5.0mm
Ketebalan node 0,6 ~ 1,4 mm
Jembaré simpul 0,8 ~ 3,0 mm
Tingkat packing 12-25 tas / min
Range bobot 200~500g 200~1000g
Metode input Input nomer
Setelan variabel: 0,1g
Nilai pas 200~500g ,±2.0g-96%;
500 ~ 1000g, ± 3,0g-96%;
Ukuran 3800mmx3400mmx1650mm
Tegangan AC220v/50-60HZ/4500W

Mesin Kemasan Bantal Timbangan Pasta Kualitas Tinggi kanthi 1 Timbangan
Mesin Pengemas Mie Tongkat Otomatis Kualitas Tinggi kanthi 1 Timbangan
Mesin Pengemas Mie Tongkat Otomatis Kualitas Tinggi kanthi 1 Timbangan

Keuntungan produk:

I. Mesin pengepakan kita nggunakake komponen impor sing berkualitas tinggi, karakter Cina sing ndhukung layar tutul, PLC, sing gampang dioperasikake.Kacepetan mesin dikontrol dening inverter lan bisa kerja bareng karo sistem liyane.Kanthi piranti anti-maling.
II.Adpot teknologi paling anyar lan massify desain.Urip operasi dawa.
III.Mesin timbang nggunakake karakter Cina sing ndhukung layar tutul, PLC, sing ndadekake kecepatan pengepakan cepet lan akurat.Iki minangka produk pengganti sing sampurna saka mesin pengepakan tradisional
IV.Tenaga kerja cadangan, Ngapikake produktivitas: Output saben dina 30t / 5 wong
V. Nyimpen sumber daya materi.
VI.Ngurangi kemungkinan kontak jangka panjang awak manungsa utawa isih bisa ngelawan liwat gawe piala generasi sehat.

 

Mesin Pemotongan Otomatis kanggo Spaghetti Mie


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita