. Timbangan Mie Otomatis lan Mesin Bundling Strip Tunggal

Timbangan Mie Otomatis lan Mesin Bundling Strip Tunggal

Katrangan singkat:

Iki digunakake kanggo nimbang lan bundel mie kanthi otomatis, spageti, pasta dawa, mie beras, bihun, lan sapiturute kanthi jalur tunggal.


Detail Produk

Tag produk

Kinerja kemasan

Mesin packing 450-120 (8) Mesin packing 450-120 (8)

Fitur utamane kaya ing ngisor iki

1. Rong set motor servo.Siji drive chain conveyor lan mburi sealer, liyane drive film lan sealer dawa.
2. Komponen PLC + HMI.Instruksi bi-lingual (Cina lan Inggris).Kacepetan pengepakan, dawa, suhu, cara kontrol bisa dipilih liwat HMI kanthi nomer.
3. Metode tracking ganda.Photo-sensor makarya bebarengan karo sistem servo bisa éling kontrol otomatis miturut kode werna ing film, kanggo mesthekake akurasi nglereni.
4. Tandha safety lan tandha kegagalan bakal ditampilake ing HMI.
5. Desain mesin minangka tampilan standar global.
6. Bisa disambungake menyang jalur produksi kanthi kemampuan sing beda kanggo mujudake sinkronisme.
7. Kompatibel karo struktur multi film.Film paling tipis bisa dadi 0.02-0.1mm.
8.Komponèn kritis sistem electrical digawe Japanese.

Kabinet kontrol listrik

Mesin packing 450-120 (5) Mesin packing 450-120 (6)

9.220V sistem pemanas listrik, contolling suhu akurat.
10. Sistem deteksi kode warna.Sembarang kasalahan ing panyimpangan kode werna, film misalignment lan setelan saka foto-sensor ngoper bisa ditampilake.
11.Alokasi rahang sealing nalika mandheg kanggo ngilangi masalah leleh saka rahang segel salib lan film nalika mesin mandheg.
12. Platform kerja lan peralatan pengepakan bisa diatur kanggo ngemas tas multi dimensi.
13. Pelanggan bisa milih piso sing beda kaya piso garis lurus lan piso garis gelombang.
14.Mekanisme tanggal kode karo fonts beda opsional.
15. Dimensi mesin (L * W * H):
Mesin packing 5000 * 1000 * 1700mm
16. Daya: 220V 4.5KW.
17. Kacepetan: 20--250pbm.
18. Bobot : 1000kg

mesin packing karton (2)

End sealer

mesin packing karton (2)

Long sealer

mesin packing karton (2)
Motor film

mesin packing karton (2)
Motor utama

Parameter

Model FSD 450/99 FSD450/120 FSD450/150 FSD 600/180
Jembar film maksimal (mm) 450 450 450 600
Kecepatan packing (pack/min) 20--260 20--260 20--180 20—130
Panjang paket (mm) 70--360 90--360 120-450 150-500
Tinggi paket (mm) 5--40 20--60 40--80 60—120

 

Katalog Komponen Utama

Item

Model

Produser

negara

PLC

FX3GA

MITSHUBISHI

Jepang

Ngalih fotolistrik

E3S

OMRON

Jepang

Ngalih udara

NF32-SW 3P-32A

MITSHUBISHI

Jepang

Konverter suhu

Keyang

Cina

HMI TK6070iK Weilun Cina
Inverter D700 1.5KW MITSHUBISHI Jepang

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita