. Erector Karton Otomatis

Erector Karton Otomatis

Katrangan singkat:

Kanthi otomatis ngrampungake unpacking lan mbentuk, lempitan saka ngisor, sealing karo tape adesif, lan dikirim menyang mesin pengepakan.Bisa dilengkapi mesin adesif panas nyawiji.


Detail Produk

Tag produk

Isine

1, perpustakaan pallet otomatis: tray metu saka gudang, tray transportasi;
2. Setir piranti transplanting: 90 derajat setir transplanting lan ngaturaken posisi;
3. Transportasi material: materi diangkut menyang posisi palletizing;
4, palletizer tumpukan otomatis: materi palletizing;
5. Heavy-tugas transportasi: output lan posisi sawise mbukak lengkap.
Sorotan produk:
1. Palletizers low- utawa dhuwur-posisi, palletizers robot, lan depalletizers bisa digawe miturut kahanan nyata saka panggonan.
2, nggunakake operasi layar tutul kanggo entuk dialog manungsa-mesin, kacepetan produksi, sabab fault lan lokasi ing Mirit;
3. Kontrol cerdas ngurutake karton, lapisan tumpukan, pasokan lan output palet, operasi sing gampang;
5, kapasitas perpustakaan pallet gedhe, bisa nampung 8-15 sekaligus.

Range aplikasi

Sijine kothak corrugated, kothak plastik, packaging tong minyak-shaped, packaging tas-shaped, kranjang turnover, tas kertas, etc., kang wis dimuat menyang prodhuk, ing pallet miturut noto tartamtu, lan output mau sawise otomatis multi- tumpukan lapisan, sing trep kanggo truk forklift.Simpen ing gudhang.

Parameter teknis utama

obyek: kothak bergelombang, kothak plastik, kemasan laras, kemasan tas, kranjang turnover, tas kertas,
Daya / daya: saluran tunggal: 380V;50Hz ± 10%;5,5KW

saluran dual: 380V;50Hz ± 10%;11KW

Kacepetan palletizing (potongan / min): saluran siji 5-16

Saluran dual 5-16

Dhuwur palet (mm): 2000 (syarat khusus bisa disesuaikan)
Ukuran palet L × W (mm): (1000-1200) × (1000-1200) (spesifikasi khusus bisa disesuaikan)
Ukuran mesin L * W * H (mm): adat

mesin packing karton (2)

mesin packing karton (2)

mesin packing karton (2)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk