. Mesin Pembungkus Panas Nyusut Otomatis kanggo Woh Sayuran

Mesin Pembungkus Panas Nyusut Otomatis kanggo Woh Sayuran

Katrangan singkat:

Cocog kanggo kemasan film nyusut otomatis sayuran, woh, biskuit, es krim, mie instan, popsicle, cemilan, jaringan, coklat, panganan beku cepet, tape adesif, bagean industri, barang konsumen, lsp.


Detail Produk

Tag produk

Lingkup aplikasi

Ing proses nggawe mi kayata mie udan seger lan mie semi-garing, multi-lapisan komposit rolling mie lan mie diwujudake.

Sorotan produk

1. Prodhuk adopts 7 pasang rol alloy kromium dhuwur lan 7 telung phase konversi frekuensi Motors independen kontrol, lan efek mencet banget.
2. Tata letak V-shaped sakabèhé trep kanggo reresik sanitasi.
3. Operasi terus-terusan lan otomatis kanggo entuk struktur mie komposit enem lapisan kanthi mie lan mie, supaya mie duwe efek unik saka slipping ing njaba lan alus ing njero, kandhel ing njaba lan ngeculke ing njero, lan lunyu.
4. Komponen utama kabeh merek domestik lan manca sing berkualitas tinggi, kanthi stabilitas dhuwur lan umur layanan sing dawa.

Paramèter utama

Jembaré Roller: 350mm
Kapasitas: nganti 500kg glepung / jam
daya;5,5kw
Ukuran peralatan: dawa 2000 × jembaré 1020 × dhuwur 1510mm


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita