. Otomatis Timbangan lan Single-Sabuk Bundling Machine kanggo Dupa Stick Agarbatti

Otomatis Timbangan lan Single-Sabuk Bundling Machine kanggo Dupa Stick Agarbatti

Katrangan singkat:

Kanthi otomatis ngrampungake proses nimbang lan bundling dupa lan agabartti kanthi sabuk tunggal.


Detail Produk

Tag produk

Otomatis Timbangan lan Single-Sabuk Bundling Machine kanggo Dupa Stick Agarbatti
Isi:
1. Mesin timbang: siji set
2. Single belt bunding machine: siji set
3. Mesin angkat: siji set
Aplikasi:
Kanthi otomatis ngrampungake proses nimbang lan bundling dupa lan agabartti kanthi sabuk tunggal.
Spesifikasi teknis:

obyek agarbatti, dupa
Dawane mie (180~260mm) ± 5.0mm
 
Ketebalan mie 0,6 ~ 1,4 mm
 
Jembare mie  
0,8 ~ 3,0 mm
 
Dhiameter gulungan 15mm-30mm;35mm-50mm
 
Ukuran gulungan kertas 12mm-30mm
 
Tingkat packing ≤ 25 gulungan / min
 
Range bobot  
50-150 g;200g-500g
 
Nilai pas 200~500g, ± 2,0g- 96%
 
Ukuran 3850mm * 1100mm * 1350mm
 

.Mesin Kemasan Mie Timbangan Otomatis & Single-Stripe

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk