. Mesin Ngitung Dupa Otomatis

Mesin Ngitung Dupa Otomatis

Katrangan singkat:

Rampung kanthi otomatis proses ngitung, ngasilake, ngisi lan nutup dupa lan Agarbatti


Detail Produk

Tag produk

Mesin Ngitung Dupa Otomatis

Aplikasi:

Rampung kanthi otomatis proses ngitung, output, ngisi lan nutup dupa lan Agarbatti.
Spesifikasi Teknis:

Packing obyek Kemenyan, agarbatti
Dawane lan diameteripun dupa 200-300mm (8-12inch) / 3-4mm
Min.And Max.Packing range 4-50 pcs/paket
Kacepetan packing 4 pcs/pack 42 packs/min; 10 pcs/pack 40 packs/min
15pcs/pack 35packs/min;20pcs/pack 32packs/min
25pcs/pack 27packs/min;30pcs/pack 23packs/min
40pcs/pack 18packs/min;50pcs/pack 16packs/min
Ngitung toleransi >= 99%
Packing film 50-60 Mikro ketebalan lapisan tunggal PE film, utawa PE/OPP film komposit
Segel ban sealing tengah
Tekanan kompresor 0,6 Mpa
Ukuran lan bobot mesin 2100mmx1670mmx1400mm(L*W*H) 570kg
daya Fase tunggal AC220V/50HZ/5KW

Kaluwihan:
1.Kacepetan pengepakan sing dhuwur, ngirit biaya tenaga kerja lan nambah efisiensi pengepakan.
2. Akurasi pancacahan dhuwur;Ngadopsi PLC lan telung motor servo, luwih gampang dioperasi lan bisa nyegah paket kosong.
3.Mesin kompak, ngirit ruang kerja.
4.Using komponen listrik kualitas dhuwur, lan kinerja mesin luwih stabil.

Rincian:Mesin Kemasan Kemenyan India Otomatis kanthi Rega KompetitifMesin Kemasan Kemenyan India Otomatis kanthi Rega Kompetitif


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita