. Mesin produksi ramen

Mesin produksi ramen

Katrangan singkat:

Jeneng sambungan: Lini produksi mie basah seger sing cerdas

Model sambungan: MXSM-350


Detail Produk

Tag produk

Lingkup aplikasi

Produksi otomatis lembaran adonan lan flokulasi adonan multi-lapisan mie basah seger

Aliran proses

Pasokan bubuk otomatis-pencampuran banyu uyah otomatis, pasokan banyu-kneading-flok maturation-flake composite calendering-mie mateng mateng-continuous calendering-strip forming-kemasan

Sorotan produk

Tingkat otomatisasi dhuwur, lan efisiensi kira-kira kaping wolu luwih dhuwur tinimbang karya manual.
Tiru kerajinan tangan, lan ngiyataken proses tombol rolling lan muter sisih ngelawan kanggo nggawe mie kuwat lan alus.
Kombinasi modular saka jalur produksi, kombinasi fleksibel saka konfigurasi baris produksi miturut kabutuhan beda.
Pemantauan akurat multi-titik, kontrol gabungan konversi servo lan frekuensi, nyadari operasi sinkron otomatis kabeh baris, lan nambah stabilitas.
Komponen utama yaiku kabeh merek domestik lan manca sing berkualitas tinggi, kanthi stabilitas lan umur layanan sing dawa.

Paramèter utama

Kapasitas: 600kg glepung / jam
daya;gawe mie + pengeringan 200kw
Sumber udara: 0.6-0.7Mpa


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita