. Mesin produksi mie seger

Mesin produksi mie seger

Katrangan singkat:

Jeneng sambungan: Lini produksi mie basah seger sing cerdas

Model sambungan: MXSM-350


Detail Produk

Tag produk

Lingkup aplikasi

Produksi otomatis lembaran adonan lan flokulasi adonan multi-lapisan mie basah seger.

Aliran proses

Pasokan bubuk otomatis-pencampuran banyu uyah otomatis, pasokan banyu-kneading-flok maturation-flake composite calendering-mie mateng mateng-continuous calendering-strip forming-kemasan

Sorotan produk

1. Teknologi nggawe mie anyar
Sabuk mie asli lan flocs mie digabungake lan terus-terusan calendered, lan lapisan flokulasi mie madhep sisih njero loro mie, supaya jaringan gluten luwih dibentuk lan nduweni rasa lapisan.Penuaan gulungan otomatis sajrone 30 menit diterusake kanthi calendering terus-terusan kanggo mbentuk mie sing seger lan teles.Elastis, kenyal lan luwih alus.
2. Tingkat otomatisasi dhuwur:
Kabeh proses produksi otomatis tanpa campur tangan manual saka mie output saka mesin kneading kanggo packaging saka mie seger lan udan.
3. Kombinasi modular lini produksi:
Baris produksi dumadi saka sawetara modul fungsional, sing bisa dicocogake kanthi bebas miturut kabutuhan pelanggan lan tata letak ing situs, supaya para pelanggan bisa ngasilake paling akeh nalika nandur modal kanthi biaya sing paling murah.
4. Kualitas apik banget:
Unsur deteksi kabeh merek bermutu ing omah lan ing luar negeri, kanthi stabilitas lan umur layanan sing dawa.

Paramèter utama

Kapasitas produksi maksimal: 600kg / jam
Jembaré roller tekanan: 350mm;
Daya: 35 kw
Sumber udara: 0.6-0.7Mpa
Luas lantai: 15m×2.5m=37.5m²


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita