HICOCA: Saka "Making" menyang "Intelligent Manufacturing"

Bebarengan karo pangembangan industri manufaktur Cina lan nambah kekuatan lengkap, skala industri manufaktur wis peringkat pisanan ing donya kanggo 12 taun consecutive.Dina iki, pembangunan ekonomi Cina wis nguripake saka wutah kacepetan dhuwur kanggo pembangunan kualitas dhuwur.Manufaktur cerdas minangka arah serangan utama strategi daya manufaktur China.Iki uga minangka cara sing penting kanggo perusahaan kanggo entuk pangembangan sing bermutu lan dadi pembalap penting kanggo perusahaan manufaktur kanggo munggah menyang puncak rantai industri lan rantai nilai.

HICOCA Intelligent Technology Co., Ltd. setya nyedhiyakake pelanggan kanthi set lengkap produksi panganan cerdas lan solusi jalur perakitan kemasan.Nganti saiki, HICOCA wis nyempurnakake tata letak industri ing papat lapangan: produk glepung, produk beras, pawon tengah lan panganan cemilan.Produk kasebut kalebu produksi lan pengemasan peralatan panganan pokok lan panganan cemilan kayata mie, mie instan, mie beras, roti kukus, mie basah seger lan liya-liyane.Perusahaan kasebut pancen wis metu saka dalan terobosan saka "Making" menyang "Intelligent Manufacturing".

Ing riset lan pangembangan, kanggo nyukupi syarat proses panganan pelanggan lan kanggo nyuda biaya lan efisiensi pelanggan minangka titik wiwitan, HICOCA ngetrapake strategi pangembangan sing didorong inovasi, otomatisasi manufaktur, peralatan panganan digital sing cerdas.Liner sistem pangatusan hemat energi cerdas, kanggo ngoptimalake proses pangatusan, éling nyimpen energi lan ngurangi konsumsi minangka panuntun dhumateng, saka pemisahan, kontrol aliran, kontrol suhu, kontrol asor, drive fleksibel lan kontrol cerdas, perusahaan solves peralatan pangatusan tradisional. kanthi tingkat kecerdasan sing kurang.Iki nyumbang perusahaan kanggo entuk hemat energi, efisiensi dhuwur, produksi kualitas dhuwur.Proyèk inovasi bubar menangaké "2022 China Energy Conservation Association Contribution Award kanggo Konservasi Energi lan Pengurangan Emisi Enterprises".

Saliyane ngowahi "Manufaktur cerdas" babagan konservasi energi lan pengurangan emisi, HICOCA luwih menehi perhatian marang panjaluk rasa panganan konsumen.Digunakake kanthi akeh ing roti kukus, lan produk glepung roti sing diiseni kukus, mesin kneading bionik kanthi kacepetan dhuwur minangka wakil khas.Sorotan produk kasebut yaiku "tiruan" kanthi artifisial.Liwat rolling lempitan persimpangan vertikal lan distribusi jaringan gluten, jaringan gluten lan partikel pati luwih rapet digabungake lan struktur luwih seragam.Roti kukus lan roti isi kukus sing digawe dening kita luwih apik tinimbang sing digawe kanthi tangan.Lini produksi mie beras otomatis dhasar ngatasi masalah akurasi rumus liwat sistem distribusi beras cerdas PLC, ningkatake akurasi kelembapan lan nggawe rasa mie luwih lancar lan bom Q.

Ing wektu sing padha, babagan nyuda biaya lan nambah efisiensi, produk HICOCA luwih "Intelligent Manufacturing" kaluwihan sing luar biasa.Wis digunakake Applied ing mie kelet, beras mie kertas wrapping sambungan cerdas lan langsung menyang tas ngalangi enlacing kabel karo luwih bobot peralatan packaging otomatis, padha ora mung ketemu customer kang nuntut kanggo mie garing, beras mie packing katon, nanging uga centralize lan gumantung ing sistem kontrol listrik, nggawe interaksi manungsa-komputer luwih wajar, nyuda biaya bahan manual lan kemasan.Mesin bagging cerdas lan mesin penyegel kanggo kemasan kanthong warata permukaan gantung bisa dioptimalake maneh kanthi nyuda biaya tenaga kerja kanggo mbantu perusahaan entuk manfaat maksimal.

HICOCA netepi nilai inti "pusat pelanggan, njupuk strivers minangka inti".Iki konsisten karo nilai inti saka akeh perusahaan sing pinunjul ing omah lan ing luar negeri.Iku liwat tabrakan terus-terusan teknologi majeng lan pamikiran inovatif karo Enterprises pinunjul ing ngarep lan luar negeri sing HICOCA pungkasanipun meets kabutuhan customer lan entuk dandan kualitas produk.Ing wektu sing padha, nyetel digital, cerdas lan industri 4.0 teknologi berkembang minangka siji, perusahaan ngupayakake kanggo nggawe peralatan cerdas kualitas internasional, kanggo nyedhiyani pelanggan karo solusi terpadu, ningkataké pangembangan intelijen industri ing China, kanggo bantuan pelanggan nggawe keuntungan!


Wektu kirim: Aug-09-2022