. Lini Produksi roti uap persegi multi-fungsi

Lini Produksi roti uap persegi multi-fungsi

Katrangan singkat:

Nama Produk: Lini Produksi roti uap persegi Multi-Fungsi

Model produk: MFM-200


Detail Produk

Tag produk

Range aplikasi

1. Roti uap kothak otomatis baris produksi otomatis, saka bahan mentahan kanggo kabin rampung baris produksi otomatis
Kapasitas produksi: Wajah Kapasitas produk: 0,8-1,2 ton / jam

Proses

Pencocokan bahan baku otomatis - discharge aduk otomatis - conveyance slitting kuantitatif - tekanan adonan pekerja imitasi - cetakan multi-produk otomatis

Sorotan produk

1. Tingkat otomatisasi sing dhuwur, 50% tabungan manual.
2. Tiruan pangolahan sing dicet tangan, supaya adonan wis mateng, lan jaringan produk rampung apik lan dikunyah.
3, kombinasi modular baris produksi, saben baris produksi dumadi saka sawetara modul functionalization, lan modul functionalization bisa cepet entuk jinis jinis produk, supaya pelanggan duwe output paling nalika nandur modal ing biaya paling.
4, multi-node ngawasi akurat, servo lan regulasi kombinasi konversi frekuensi, nyadari kabeh baris saka baris produksi, produksi Gamelan, lan ora ana stackless.Nambah tingkat otomatisasi, efisiensi produksi, stabilitas produksi sinkron.
5, antarmuka manipulasi humanized, kompatibel karo macem-macem produk, nalika nambah penak, ngurangi wektu transfer lan ngurangi sampah materi.
6. Ndeteksi unsur nggunakake merek kualitas dhuwur ing ngarep lan luar negeri, stabilitas dhuwur, umur layanan dawa.

Paramèter utama

Kapasitas produksi: 0.8-1.2 ton/jam
Tegangan: 380V
Daya: 45 kW
Udara tekan: 0.4-0.6MPa
Dawane garis produksi: kustomisasi miturut bengkel


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita