. Sistem pakan cerdas

Sistem pakan cerdas

Katrangan singkat:

Peralatan iki bisa nyukupi syarat kanggo nggawa produk spindly kaya mie, pasta, spageti, mie ing njero tanduran.Lan bisa digunakake bebarengan karo baris packaging.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi teknis

Tegangan: AC 220 V
Frekuensi: 50Hz
Daya: 0,16 kw (skala tunggal)
Konsumsi gas: 1L/min (skala tunggal)
Ukuran peralatan: disesuaikan

Sorotan

Peralatan bisa dirancang supaya cocog karo kabutuhan pelanggan lan tata letak papan kerja.
Peralatan kasebut bisa nyukupi syarat omnidirectional nanging kanthi desain sing gampang.
Logistik internal sing stabil lan otomatis

Lingkungan operasi

Keperluan situs: Peralatan kasebut kudu dipasang ing njero ruangan kanthi lantai sing rata.Ora goyang lan nabrak.
Syarat lantai: kudu hard lan non-konduktif.
Suhu: -5~40
Kelembapan relatif:<75% RH, ora ana kondensasi.
Debu: ora ana bledug konduktif.
Udara: ora ana gas utawa obyek sing gampang kobong lan gampang kobong, ora ana gas sing bisa ngrusak mental.
Dhuwur: kurang saka 1000 meter
Sambungan lemah: lingkungan lemah sing aman lan dipercaya.
Kothak daya: sumber daya stabil, lan volatilitas ing +/-10%.
Syarat liyane: adoh saka rodents


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita