. Lini produksi mie beras seger otomatis lengkap

Lini produksi mie beras seger otomatis lengkap

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

introduksi produk

Migunakake beras minangka bahan baku utama, ngasilake mie beras udan seger kanthi kandungan kelembapan 66% nganti 70%.Iki dikemas ing tas film komposit lan bisa disimpen nganti 6 wulan sawise diawetake.

Proses Teknologi

Campur beras → beras sing direndhem mikro-fermentasi → banyu saring → ngremuk beras → nyampur glepung → dipakani otomatis → maturing lan extruding kawat → nglereni strip tetep → mriksa bobot → ngirim → tinju otomatis → tuwa → softening →
Shaping → sterilisasi → unloading otomatis → packing tas → sterilisasi → produk rampung.

Sorotan Mesin

Spesifikasi produksi 200-240g/bag, 4320 bags/h, dan kapasitas produksi 0.86-1.04 ton/jam.10 jam saben shift, 9 jam kanggo produksi sutra, 15 karyawan saben shift, 18.7T bubuk udan seger kanggo rong shift.

Parameter teknis

voltase dirating 380V
Konsumsi banyu 8 ton/ton bubuk
Konsumsi listrik 400 derajat / ton bubuk
Konsumsi hawa 2,6 ton/ton bubuk

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita