Babagan awake dhewe

Qingdao HICOCA Intelligent Equipment Technology Co., Ltd.

babagan (2)

Qingdao HICOCA Intelligent Equipment Technology Co., Ltd. setya nyedhiyakake para pelanggan kanthi set lengkap solusi produksi panganan cerdas lan solusi jalur perakitan kemasan.Iki minangka perusahaan teknologi tinggi nasional lan wis dianugerahi Pusat R&D Peralatan Kemasan Produk Pangan Tepung Nasional dening Kementerian Pertanian.Iku undertakes nasional 13th limang taun project khusus, perusahaan juara siro, perusahaan anjog saka industrialisasi tetanèn ing Qingdao, perusahaan berkembang strategis, lan Qingdao Enterprise Technology Center.HICOCA mesthi wis darmabakti, profesional, fokus ing pangembangan produk cerdas lan inovasi teknologi ilmiah, lan wis menehi kontribusi positif kanggo produksi intensif lan skala gedhe ing industri panganan pokok China.
HICOCA duwe luwih saka 300 karyawan, kalebu luwih saka 60 R&D lan personel desain, lan luwih saka 50 personel layanan teknis.Investasi R&D taunan luwih saka 10% saka revenue dodolan.Basis manufaktur dilengkapi peralatan pangolahan lan manufaktur canggih ing donya kayata pusat mesin pemotong laser sing diimpor saka Jerman, pusat mesin vertikal, robot welding OTC lan robot FANUC.Nggawe sistem kualitas internasional ISO9001 lengkap lan sistem manajemen properti intelektual GB / T2949-2013, ditrapake luwih saka 200 paten, 2 paten internasional PCT, kalebu luwih saka 90 paten penemuan, 9 hak cipta piranti lunak, lan 4 hak merek dagang.

Peralatan cerdas mie: Iki minangka bisnis utama perusahaan saiki, nyathet 80% pangsa pasar kemasan mie domestik.Produk kasebut diekspor menyang 17 negara lan wilayah ing negara manca.Iku éling kabèh baris otomatis dipakani, ngebotake, packaging, mriksa ngebotake, bagging lan robot palletizing.Ngirit 90% tenaga kerja kanggo perusahaan mie, lan ing wektu sing padha nyukupi kabutuhan macem-macem pelanggan, kayata, garis kemasan kertas, garis kemasan tas bantal, lan garis bundling lan kemasan, garis kemasan tas tangan.
Peralatan Intelligent Roti Uap: Sawise 6 taun riset lan pangembangan lan tes, HICOCA kasil ngembangake lan ngasilake garis produksi otomatis roti uap lan, proses kerja kalebu adonan knead, tuwa, ngirim, ngiris, adonan sirkulasi mencet, mbentuk, sing mbantu kanggo nyimpen 80% saka pegawe, ing Kangge ketemu dikarepake customer kanggo rasa apik.

Peralatan cerdas mie beras: Sawise 3 taun riset lan pangembangan peralatan khusus mie beras, nggunakake umume mie beras lan mie, wis sukses nggayuh terobosan nol ing teknologi "garis kemasan tas bantal mie langsung 500g", ngirit 60% tenaga kerja lan mungkasi mode produksi massal sing ora efisien;
Peralatan cerdas panganan cemilan: Ing 2014, kita kerja sama karo tim teknis Eropa, sukses ngembangake tas gusset lan garis kemasan.Iki minangka inisiatif internasional, kanthi 2 aplikasi paten internasional lan 8 paten domestik.Kasil nyadari kabeh proses kemasan panganan cemilan kanthi dhuwur.
HICOCA netepi filosofi pangembangan "kabeh pelanggan minangka pusat lan ngupayakake rakyat", lan terus berinovasi kanggo nyedhiyakake pangguna teknologi lan produk canggih kanggo ningkataké industri kanggo nggayuh tujuan pembangunan Manufaktur China 2025. Kanthi misi saka Manufaktur peralatan cerdas kualitas internasional lan mimpin pangembangan sehat lan tertib industri pangan China, kita ditemtokake kanggo dadi perusahaan teknologi peralatan cerdas anjog ing donya.

babagan (2)