HICOCA丨Ningkatake pangembangan lapangan panganan pokok HICOCA Central Kitchen wis narik kawigaten

HICOCA

Bubar, pimpinan Kongres Rakyat Kotamadya Qingdao, Biro Ilmu lan Teknologi Kotamadya, Pemerintah Kabupaten Chengyang, Biro Ilmu lan Teknologi Distrik Chengyang lan pimpinan liyane ngunjungi Institut Riset Pangan Khusus Qingdao.Mi udon lan mie ramen sing diprodhuksi dening laboratorium HICOCA wis narik kawigaten para pimpinan saka kabeh lapisan masyarakat.Nalika ngicipi mie udon digawe, everyone kebak pujian kanggo tenan, Gamelan lan telung dimensi tekstur.Lan duwe pangerten rinci saka peralatan cerdas diprodhuksi dening perusahaan kita, setuju karo kabijakan Manajemen HICOCA kang mekso ing dalan ngelmu lan inovasi teknologi lan ngupayakake ngembangake peralatan cerdas panganan sing profesional lan berkualitas.

Mie HICOCA

Pawon Tengah HICOCA

Qingdao HICOCA Central Kitchen Intelligent Technology Co., Ltd., anak perusahaan saka HICOCA, setya riset lan pangembangan, desain, produksi lan dodolan peralatan pawon tengah., Lini produksi mie basah seger, lini produksi mie semi-garing, lini produksi mie kothong tangan, lini produksi roti kukus, desain lini produksi pangsit, riset lan pangembangan lan aplikasi pasar, wis dipuji kanthi muji dening para pelanggan.

Line Produksi Roti Uap

Lini produksi roti kukus bionik sing cerdas nduweni tingkat otomatisasi sing dhuwur, ningkatake efisiensi kerja, lan bisa ngirit 50% tenaga kerja.Tiruan saka proses kneading lan pressing manual ndadekake adonan bisa mateng, nggawe roti kukus padhet lan kenyal.

Mie seger HICOCA

Lini produksi cerdas mie seger lan udan nganggo proses nggawe mie anyar: sabuk mie asli lan floc mie digabungake lan terus-terusan kalender kanggo mbentuk jaringan gluten berlapis.Kenyal lan luwih alus.

HICOCA DUMPLING

Mesin pangsit bionik sing cerdas dikontrol dening motor servo inersia dhuwur, sing nduweni presisi sing luwih dhuwur lan operasi sing luwih stabil.Platform lan ngisi ngisi dikontrol dening motor servo kanggo entuk kontrol sing tepat kanggo macem-macem produk.

Mesin Mie HICOCA

Mesin mi udon komersial cerdas lan mesin ramen kompak ing struktur, gampang operate, lan manggoni area cilik.Siji wong bisa nggawe luwih saka 300 porsi saben jam.Iki minangka peralatan sing disenengi kanggo restoran mie lan restoran.

Mie Kupu HICOCA

Mesin mie kupu nganggo struktur mekanik jinis cam kanggo mbentuk pasta berbentuk kartun, kanthi operasi sing stabil lan tingkat kualifikasi mbentuk produk sing dhuwur.

Peralatan HICOCA

Saiki, mode produksi industri ing pawon tengah negaraku wis nyuntikake keuntungan produksi industri menyang industri katering.Liwat riset lan pangembangan lan desain peralatan cerdas, Haike Central Kitchen mbantu para pelanggan ngatasi masalah biaya produksi, ningkatake efisiensi kerja, lan ngupayakake dadi booster kanggo pangembangan industri panganan pokok.


Wektu kirim: Jul-29-2022